Cap de setmana de Judo:

 

 22 de febrer 4rt Control Escolar

 

23 de febrer Festival de Judo promoció ne-waza i taxi-waza

 

Aquest dissabte 22 de febrer a Pollença es va celebrar el 4rt control escolar de la temporada 2013/ 14, el darrer abans del campionat de Mallorca, els nostres alumnes Federico Sobrero en infantils i Miquel Seguí, Sebastià Roig i Joan Marquet en categoria cadet varen participar-hi com a part del seu entrenament en Judo de competició per a adquirir experiència cara a la temporada vinent, ja que aquesta és la seva primera experiència en competició.

Cal destacar la participació d’en Joan que va guanyar un parell de combats i com ha participat en tots els controls escolars està classificat pel proper campionat de Mallorca.

Enhorabona a tots i ànims per seguir entrenat per millorar!!!!.

El diumenge va seguir el cap de setmana de Judo amb la participació d’en Jaume Riutort i Joan Martí Serra, en un festival de Judo Promoció de randori ne-waza i tècniques de Taxi-waza, tots dos ho varen fer molt bé exhibint un nivell molt bo tant de Judo dret, com terra.

 

Esperam que ho passéssiu molt bé !!! 

 

 

 

(1 clic agrandar, 2 clic restaurar)

 

 

25/01/ 2014 Entrenament Shin-gui-tai

 

Aquest dissabte 25 de gener ens varem tornar a reunir amb els nostre companys de la Sala de Judo de Felanitx i del Dojo Muratore de Manacor que exercien d’amfitrions d’aquest entrenament Shin-gui-tai.

Durant una hora i mitja i dirigit pel mestre Daniel Domínguez varem suar de valent en un entrenament molt divertit i intens de Judo Total que ens va donar la sensació que el temps va passar volant.

A tots els judokes del Dojo Muratore i al seu professor vos donem les gràcies per la vostra hospitalitat i també als professors Pedro Marcos i Toni Obrador i alumnes de la Sala de Judo de Felanitx per la vostra amistat i companyonia.

 

 

 

(1 clic agrandar, 2 clic restaurar)

 

 

30/11/2013 Primer Control escolar 2013/2014

 

Aquest dissabte 30 de novembre a el Poliesportiu Es Pinaró de Son Servera, va començar la temporada de competicions de les categories infantils i cadets  2013/ 14.

El nostre company Joan Marquet va participar per primera vegada en una competició shiai i va obtenir un excel·lent resultat, segon en la categoria cadet de menys de 81kg.

La manca d’experiència i una mica de nervis va evitar que obtingués una millor classificació.

Enhorabona Joan !! si seguim treballant els resultats arribaran.

 

 

16/11/2013 Primer Shin-gui-tai 2013/2014

 

Un dissabte dematí per gaudir d’una bona sessió de Judo total a les instal·lacions de la Sala de Judo de Felanitx.

Encara que el Temps fred i plujós no acompanyés, damunt del Tatami aquestes inclemències meteorològiques no es notaren, gràcies als nostres amics felanitxers i professors de Judo Toni Obrador i Pedro Marcos que varen preparar una sessió d’entrenament Shin-gui-Tai ben divertida, tots els assistents s’esforçaren al màxim i varen treballar de valent.

Gràcies per la vostra hospitalitat i ens veurem el pròxim mes de desembre, juntament amb els nostres amics del Dojo Muratore de Manacor, encapçalats pel seu professor Daniel Domínguez, pel segon dels Shin-gui-tai, al Tatami del Judo Club Palma.

 

 

 

(1 clic agrandar, 2 clic restaurar)

 

 

FOTOS JUDO SAN AGUSTIN

 

FOTOS JUDO CLUB PALMA

 

Cinquè entrenament Shin Gui Tai 2013

El dissabte 11 de maig a la Sala de Judo de Felanitx varem poder gaudir del nostre esport en el cinquè dels entrenaments Shin Gui Tai d’aquesta temporada. Durant una hora i mitja i menats pels professors Toni Obrador i Pedro Marcos, realitzarem diferents tècniques de Judo dret, Judo terra, treball físic i de randori, seguint la metodologia de Judo Total del professor Rafael Ortega.

Va ser un dematí ben aprofitat gràcies al esforç de tots els participants, intentarem que el pròxim sigui tan profitós i divertit ja que segurament es farà al nostre club.

Recordeu que entrenant fort per assolir els objectius marcats pel vostre professor podreu venir al següent Shin Gui Tai.

 

(1 clic agrandar, 2 clic restaurar)

 

CAMPIONAT DE MALLOCA

ESPORT ESCOLAR TEMPORADA 2012-2013

El dissabte 16 de març al Poliesportiu de Pollença, el nostres alumnes Guillem Mir, Roger Estelrich i Estefanel Andoni, varen competir en el Campionat de Mallorca de les seves categories, adquirint així més experiència en el seu primer contacte amb el mon de la competició.

 

 

 

ESPORT ESCOLAR TEMPORADA 2012-2013

 

Amb la celebració del quart control escolar ja s’ha acabat la primera fase de les competicions del Esport Escolar on participen Judokes infantils i cadets. Les diferents competicions s’han vingut realitzant des del passat mes de desembre de 2012 fins aquets mes de febrer i em passat pels tatamis de Son Servera i Sineu.

Els nostres representants han realitzat un molt bon aprenentatge, ja que era la primera vegada que competien, guanyant combats davant judokes de major cinturó i experiència.

La nostra felicitació i recordar-vos que la pròxima competició ja serà el campionat de Mallorca.

Els nostres representants són:

-Categoria infantil. Estefanel Andoni.

-Categoria cadet. Guillem Mir i Roger Estelrich.

 

 

 

Aquest dissabte 16 de febrer varem participar en el quart entrenament Shin gui tai de la temporada, que dirigit pels mestres Toni Obrador i Pedro Marcos es va fer a la Sala de Judo de Felanitx, durant una hora i mitja varem gaudir del nostre esport, en companya del nostres companys felanitxers i del Dojo Muratore de Manacor, encapçalats pel seu mestre Daniel Domínguez.

Gràcies a tots els participants per l’esforç i a els nostres amics de Felanitx per la seva hospitalitat.

Una petita estirada de orelles als nostres judokes mànigues, blaves, grogues i vermelles que no varen assistir-hi, si un vol millorar s’ha de esforçar i vèncer la peresa.

(1 clic agrandar, 2 clic restaurar)

 

El passat mes de gener a Lisboa, el nostre company de la classe de Judo juvenils i adults, Veselin Paulov es va proclamar campió d’Europa de la seva categoria en la disciplina de Jiu jitsu brasiler, volem donar-li la nostra més cordial enhorabona!

Ell ens va manifestar que gràcies a la pràctica del Judo va poder millorar en la seva tècnica a l’hora d’enfrontar els  seus combats.

Reiterar la nostra enhorabona, agrair-li el que volgués compartir el seu triomf amb nosaltres i animar-lo a seguir progressant en l’aprenentatge del Judo.

 

Noticias antiguas>>>


aikido

  Judo Club Palma. c/ Joan Maragall 15. 971461029. judopalma@ono.com