El passat dissabte 26 de gener, en el tatami del nostre club, varem poder compartir una nova jornada de Judo, amb la celebració del tercer entrenament Shin-Gui-tai de la temporada.

Varem contar amb la presència de una nodrida representació dels nostres amics de la Sala de Judo de Felanitx i del Dojo Muratore de Manacor, a més dels nostres judokes del club i del col·legi Aïna Moll.

La sessió fou conduïda pels nostres mestres Pep Estelrich i Mateu Perelló que varen intentar que l’entrenament fos el mes divertit i variat possible tant en el treball físic com en el tècnic, i contant amb la inestimable ajuda dels mestres Daniel Domínguez del Club Dojo Muratore, Toni Obrador i Pedro Marcos de la Sala de Judo de Felanitx .

Cal destacar el grau de compromís i entrega de tots els participants, gràcies per l’esforç! i també volem donar les gràcies  a tot@s les mares i pares que varen fer possible l’assistència dels seus fills i filles a l’entrenament.

 

(1 clic agrandar, 2 clic restaurar)

 

Dissabte 17 de novembre es va realitzar el segon entrenament Shi-Gui-Tai de la temporada, en aquesta ocasió varem visitar als nostres companys del Club Dojo Muratore de Manacor, i juntament amb els seus alumnes i els de la Sala de Judo de Felanitx, durant una hora i mitja, varem poder gaudir del nostre esport.

La sessió la conduí el mestre Daniel Domínguez del Club Dojo Muratore amb la col·laboració dels mestres Toni Obrador i Pedro Marcos de la Sala de Judo de Felanitx i la presencia de Mateu Perelló i Pep Estelrich representant al nostre Club.

Volem donar les gràcies als nostres amics de Manacor i Felanitx per aquest dematí de companyonia i Judo, i convidar-los al proper Shin-Gui-Tai, en el que serem els amfitrions.

 El tercer entrenament Shin-Gui-Tai es farà el mes de gener al nostre Club.

 

 

 

(1 clic agrandar, 2 clic restaurar)

29/10/2012

Aquest darrer dissabte 27 d’octubre hem encetat la temporada d’entrenaments Shin-Gui-Tai 2012-2013, amb el primer d’ells a la Sala de Judo de Felanitx, durant una hora i mitja els alumnes participants han treballat diferents tècniques de defensa personal, Judo terra ( ne-waza ), Judo de dret (Tachi-waza ) i randori, dirigits pels mestres Toni Obrador i Pedro Marcos de la sala de Judo de Felanitx , amb la col·laboració de Mateu Perelló i Pep Estelrich per part del nostre club.

Tenim que felicitar a tots els participants pel seu esforç i remarcar el bon nivell de tots els participants i l’esperit de companyonia de tots ells i donar les gràcies als nostres amfitrions de la Sala de Judo per la seva amabilitat.

El proper entrenament Shin-Gui-Tai es farà el dissabte 17 de novembre a les 11,00h al Club Dojo Muratore de Manacor.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

En el mesos de març i abril hem celebrat el quart i cinquè entrenament Shin Gui Tai, el primer en el nostre club i el darrer d’ells a la Sala de Judo de Felanitx en aquesta darrera jornada també hi hagué una classe conjunta de mànigues verdes i vermelles.

Com sempre felicitar a tots els participants per l’esforç i entrega en els dos entrenaments i donar les gràcies a els nostres companys de la Sala de Judo per la seva visita i per la seva hospitalitat.

Els entrenaments varen esser dirigits per els mestres Toni Obrador i Pedro Marcos ( Sala de Judo de Felanitx) i Miquel Boixó, Mateu Perelló i Pep Estelrich (Judo Club Palma).

 

 

25/2/2012

 

18/2/2012

El passat dissabte 18 de febrer els nostres alumnes, Joan, Lázaro, Rafel, Miquel, Federico, Alex, Guillem, Biel, Sebas i Roger es desplaçaren fins la Sala de Judo de Felanitx per realitzar el tercer entrenament Shin Gui Tai juntament amb un grup d’alumnes del Club Taikukan de Sineu i de la esmentada Sala de Judo.

L’entrenament de una hora i mitja de duració fou dirigit pel mestre Toni Obrador  amb la col·laboració dels mestres Pedro Marcos, Mateu Perelló i Pep Estelrich.

Com a cada entrenament Shin Gui Tai, hi ha que felicitar a tots els participants pel seu esforç i implicació en cada un dels exercicis proposants, tant físics com tècnics. Enhorabona!

 

 

 

28/1/2012

El passat dissabte 28 de gener els nostres companys de la Sala de Judo de Felanitx es varen desplaçar fins el nostre club per realitzar el segon dels entrenaments Shin Gui Tai prevists per aquesta temporada.

Durant una hora i mitja varen treballar de valent, esforçant-se al màxim en un circuit físic, tachi waza ( diferents formes d’uchi-Komi ), tècniques de ne-waza i randori.

Volem  felicitar a tots els participants per l’excel·lent nivell i esforç demostrats, i recordar que el següent entrenament el farem a Felanitx.

 

 

17/11/2011

Primer entrenament Shin Gui Tai a Felanitx.

Aquest dissabte 17 de novembre una selecció d’alumnes del Judo Club Palma es varen desplaçar fins a la Sala de Judo de Felanitx per realitzar un entrenament conjunt amb els nostres companys de l’esmentat Club de Judo.

L’entrenament el va dirigir el mestre Antoni Obrador amb la participació del mestre Mateu Perelló. Durant una hora i mitja varen treballar un circuit físic, ne waza , tachi waza i randori.

Tenim que felicitar a tots el participants pel seu esforç i motivació a l’entrenament, i convidar a tots aquells que no varen poder participar a intentar esforçar-se un poc més per reunir els requisits per poder assistir-hi (número mínim de classes, el aprendre els coneixements tècnics que li corresponguin i l’actitud a classe).

 

(1 clic agrandar, 2 clic encoger)

aikido

  Judo Club Palma. c/ Joan Maragall 15. 971461029. judopalma@ono.com